Οι φωτογραφίες του γάμου είναι ίσως οι πιο σημαντικές στην ιστορία ενός ζευγαριού, καθώς όχι μόνο αφηγούνται τα γεγονότα αυτής της όμορφης ημέρας, αλλά και αποτυπώνουν όλες εκείνες τις υπέροχες μικρές στιγμές που κάνουν αυτή την ημέρα ξεχωριστή. Τη συγκίνηση, τη χαρά, το γέλιο, το δάκρυ, τις κινήσεις, τα βλέμματα, την αγάπη και την τρυφερότητα, όλα αυτά που αξίζει να θυμόσαστε για πάντα.

Σαν φωτογράφος σας, θα είναι τιμή μου να διηγηθώ την ιστορία σας με τρόπο αυθεντικό και μοναδικό, έτσι ώστε κάθε φωτογραφία να μαρτυρά ποιοι πραγματικά είστε.

Με ενδιαφέρει να μιλήσω μαζί σας σχετικά με τα όνειρα σας, τις εικόνες που αγαπάτε, κάθε λεπτομέρεια μικρή ή μεγάλη. Στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω κάθε σας επιθυμία, γι ´αυτό μη διστάσετε να μου αναφέρετε τις προσδοκίες , τις προτιμήσεις σας, τις  ανησυχίες σας ή τους προβληματισμούς σας. Δέσμευσή μου ήταν πάντα κ παραμένει η παροχή άψογων υπηρεσιών και βασικό μου μέλημα η προσωπική σας ευτυχία ώστε να είναι η μέρα του γάμου σας ξεχωριστή κ μοναδική όπως σας αξίζει.